За спокойните дни
има други избрани -
свойте дни буреносни
с благодарност живея.
Щом боли, щом ме плюят,
щом нанасят ми рани -
значи все още светя,
вместо плахо да тлея.
Значи все още смея
избор свой да направя,
без да търся отплата,
укор или награда.
Значи все още мога
и „греха" да забравя,
че във стара обвивка
ври душата ми млада.
© Мартина Димова Todos los derechos reservados
ПОЗДРАВИ! И ВИНАГИ САМО СЕБЕ СИ БЪДИ!
УСПЕХ И КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО ТИ ПОЖЕЛАВАМ!