11 ene 2009, 21:46

Грях 

  Poesía » De amor
519 0 3

В своя грях те сътворих

и после във страха си те загубих,

защото те превърнах в стих

и пак обречено във себе си се влюбих!

© Самука Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??