Jan 11, 2009, 9:46 PM

Грях 

  Poetry » Love
520 0 3

В своя грях те сътворих

и после във страха си те загубих,

защото те превърнах в стих

и пак обречено във себе си се влюбих!

© Самука All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??