18 dic 2016, 1:46

Грях 

  Poesía » De amor
613 1 1

Грях ли е, че те желая до полуда,

че искам всеки ден до теб да спя.

Грях ли е, че когато съм със теб,

забравям за света.

 

Грях ли е, че само със целувка ме разтапяш,

че не спираш да си ми в ума.

Грях ли е, че искам да съм твоя,

а друг ме чака да се прибера.

 

Грях ли е, че за ръцете ти мечтая,

да ме докосват, когато съм сама.

Грях ли е, или е просто,

сбъдната мечта.

© Мария Величкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??