18.12.2016 г., 1:46 ч.

Грях 

  Поезия » Любовна
611 1 1

Грях ли е, че те желая до полуда,

че искам всеки ден до теб да спя.

Грях ли е, че когато съм със теб,

забравям за света.

 

Грях ли е, че само със целувка ме разтапяш,

че не спираш да си ми в ума.

Грях ли е, че искам да съм твоя,

а друг ме чака да се прибера.

 

Грях ли е, че за ръцете ти мечтая,

да ме докосват, когато съм сама.

Грях ли е, или е просто,

сбъдната мечта.

© Мария Величкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??