Dec 18, 2016, 1:46 AM

Грях 

  Poetry » Love
618 1 1

Грях ли е, че те желая до полуда,

че искам всеки ден до теб да спя.

Грях ли е, че когато съм със теб,

забравям за света.

 

Грях ли е, че само със целувка ме разтапяш,

че не спираш да си ми в ума.

Грях ли е, че искам да съм твоя,

а друг ме чака да се прибера.

 

Грях ли е, че за ръцете ти мечтая,

да ме докосват, когато съм сама.

Грях ли е, или е просто,

сбъдната мечта.

© Мария Величкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??