Г Р Я Х
Грях е да живееш в тъмнина!
Грях голям е и да светиш!
Грешно е да мързелуваш в Златната среда
и към Красотата от там да протягаш ръцете...
Грях е да се мисли правилно?
Грях е да се мисли грешно!
Пред Алтернативата сме винаги изправени,
с кого е правилното да се срещнем.
Грешници на Любовта,
убивани със камъни,
Грехът в Злощастната Съдба
не позволява да бъдат никога забравени.
В Грях сме всичките заченати,
Грях е всеки смъртен вот,
само Несъзнатото, от Съзнанието незасегнато,
Грях не е в Реалността на Грешния Живот.
Светотатство е да вкарваш думите във Грях,
съдбовно да ги направляваш към въздействия,
поете, стига си флиртувал нежно с тях,
не съзнаваш ли, че целият си изтъкан от Грешности?
15.09.2023г., гр. Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados