Любов моя,
задръж ме още
малко при теб.
Не ме напускай,
не ме оставяй,
не ме погубвай.
Дарих ти и
любовта си, и
нежността си –
дадох ти душата си
без да искам нищо.
Не знаеш ли, че
любовта се дарява
и нямаш право
да раняваш ти
клетото сърце?
Опитай се да
разбереш – шанс
е необходимо
да дадеш.
Ще дойде време
ангел да ти шепти –
докосни я,
почувствай я,
далечна е
красотата й.
Ще бягаш и ще
дириш я ти –
но късно ще
откриеш истината
и неповторимостта
в очите й.
Ще се молиш за
миг отново с нея
и ще страдаш,
че загубил си ти
мига безрезервно.
Шепти, любов моя,
шепти и молитви
отправяй пак
да ме имаш.
И може би някой
ден в сънищата си
ще ме откриеш!
© София Русева Todos los derechos reservados
Поздрав и усмивка.