15 нояб. 2006 г., 12:40

Губиш ме 

  Поэзия
1544 1 3

Любов моя,

задръж ме още

малко при теб.

Не ме напускай,

не ме оставяй,

не ме погубвай.

Дарих ти и

любовта си, и

нежността си –

дадох ти душата си

без да искам нищо.

Не знаеш ли, че

любовта се дарява

и нямаш право

да раняваш ти

клетото сърце?

Опитай се да

разбереш – шанс

е необходимо

да дадеш.

Ще дойде време

ангел да ти шепти –

докосни я,

почувствай я,

далечна е

красотата й.

Ще бягаш и ще

дириш я ти –

но късно ще

откриеш истината

и неповторимостта

в очите й.

Ще се молиш за

миг отново с нея

и ще страдаш,

че загубил си ти

мига безрезервно.

Шепти, любов моя,

шепти и молитви

отправяй пак

да ме имаш.

И може би някой

ден в сънищата си

ще ме откриеш!

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??