Губя те, без дори да съм те спечелила,
всичко свърши преди да е започнало...
Може би аз съм виновна за всичко станало
и нестанало,
а може би някой ни пречи... не знам.
Ти не ме търсиш вече, а и си толкова далече...
© Теди Todos los derechos reservados