Aug 30, 2009, 9:50 PM

Губя те 

  Poetry
399 1 1

Губя те, без дори да съм те спечелила,
всичко свърши преди да е започнало...
Може би аз съм виновна за всичко станало

и нестанало,
а може би някой ни пречи... не знам.
Ти не ме търсиш вече, а и си толкова далече...

© Теди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??