31 dic 2010, 2:29

Губя те 

  Poesía
569 0 3

Как да спра да плача,

когато знам, че те няма.

Ти там някъде бавно

тлееш, а аз нямам сила

нито да те спра,

нито да изкрещя.

Бавно умираш,

а аз съм безсилна

да те спра.

Не мога да спра

дори тази сълза.

Отиваш си, а беше

последната надежда;

единственият, който

ме обича и който

аз обичах, а сега

те няма - гниеш

в нечий гроб. И

гарван черен при

мен долетя да ми

напомня за смъртта.

Отнемаш ми последната

искра, без теб аз съм никоя,

но как да спреш таз'

отрова - отвътре

изяжда те цял.

Сълза - и нея

не ще спра.

 

© Апокалиптикс А Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??