10 oct 2020, 12:51

Гълъбче от сянката ми пие 

  Poesía » Otra
300 7 5

Потънаха в най-бистричката локва
на сянката ми всичките магии.
Въртя се на пета, а тя е мокра
и гълъбче дойде да я изпие.


Небето я разчита зажадняло
и тайните на пулса й гадае. 
На слънцето му трябва огледало,
но дойде ли, окото ми играе.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??