10 окт. 2020 г., 12:51

Гълъбче от сянката ми пие 

  Поэзия » Другая
296 7 5

Потънаха в най-бистричката локва
на сянката ми всичките магии.
Въртя се на пета, а тя е мокра
и гълъбче дойде да я изпие.


Небето я разчита зажадняло
и тайните на пулса й гадае. 
На слънцето му трябва огледало,
но дойде ли, окото ми играе.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??