Oct 10, 2020, 12:51 PM

Гълъбче от сянката ми пие 

  Poetry » Other
299 7 5

Потънаха в най-бистричката локва
на сянката ми всичките магии.
Въртя се на пета, а тя е мокра
и гълъбче дойде да я изпие.


Небето я разчита зажадняло
и тайните на пулса й гадае. 
На слънцето му трябва огледало,
но дойде ли, окото ми играе.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??