12 jun 2013, 10:24

х х х 

  Poesía
500 0 2

Бе страстно тангото!

Главите - високо!

Бе пълно окото

с любов и жестокост. 

 

Светът до премала

бе интересен.

Сега е финалът

на същата песен.

 

Безстрастно целувам

ръката накрая,

понеже пътувам

отдавна за Рая...

© Константин Делов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??