12 июн. 2013 г., 10:24

х х х 

  Поэзия
501 0 2

Бе страстно тангото!

Главите - високо!

Бе пълно окото

с любов и жестокост. 

 

Светът до премала

бе интересен.

Сега е финалът

на същата песен.

 

Безстрастно целувам

ръката накрая,

понеже пътувам

отдавна за Рая...

© Константин Делов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??