Obra no adecuada para menores de 18 años
Вчера на шестицата качих се
много много притесних се
кога корема ме стегна
пуснах само малко по терлици
Шофьорът побесня автобуса спря
на вратата е така хора през глава
спасяват се от ароматната миризма
ни лук ял ни лук мирисал и аз така
боря се да мина през вълшебната врата
Ха-ха-ха
© Георги Димитров Todos los derechos reservados