26 сент. 2010 г., 15:55

Ха-ха-ха 

  Поэзия » Юмористическая
860 1 0

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Вчера на  шестицата качих  се

много много  притесних се

кога корема ме стегна

пуснах само малко по  терлици

 

Шофьорът побесня автобуса спря
на вратата е така хора през глава

спасяват се  от ароматната  миризма

ни лук ял ни лук мирисал и аз така

боря се да мина през вълшебната врата

Ха-ха-ха

© Георги Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??