The work is not suitable for people under 18 years of age.
Вчера на шестицата качих се
много много притесних се
кога корема ме стегна
пуснах само малко по терлици
Шофьорът побесня автобуса спря
на вратата е така хора през глава
спасяват се от ароматната миризма
ни лук ял ни лук мирисал и аз така
боря се да мина през вълшебната врата
Ха-ха-ха
© Георги Димитров All rights reserved.