19 dic 2007, 6:22

Ха сега де?... 

  Poesía » Filosófica
1132 0 15

Цял живот са ни лъгали,

че "битието определя съзнанието"!...

Но какво битие заслужаваме,

щом е закърняло съзнанието???...

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??