Dec 19, 2007, 6:22 AM

Ха сега де?... 

  Poetry » Phylosophy
1133 0 15

Цял живот са ни лъгали,

че "битието определя съзнанието"!...

Но какво битие заслужаваме,

щом е закърняло съзнанието???...

© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??