19 дек. 2007 г., 06:22

Ха сега де?... 

  Поэзия » Философская
1131 0 15

Цял живот са ни лъгали,

че "битието определя съзнанието"!...

Но какво битие заслужаваме,

щом е закърняло съзнанието???...

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??