3 ene 2008, 14:44

Хайде да минем под дъгата 

  Poesía » Del paisaje
1286 0 18
 

Там - накрая на
                света,
под дъжда,
окъпа се и моята
душа.
      Пречисти се.
И мина под
дъгата.
В параклиса
на любовта
донесе
          белотата.
Бог така бе решил.
Да плисне летен дъжд.
                      Да бъде!
Щом е отредил!
---
Чисти ще са
на човеците сърцата -
щом минали са
там нейде
                 под дъгата.

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??