19 abr 2011, 21:11

Хайку - 4 

  Poesía » Formas orientales
523 0 4

златна погача

прескочи хоризонта -

ново начало

 

тиха цикличност

вълната, следва вълна -

море от любов

 

две половини

слети в сива мъгла -

бяло и черно

 


               

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??