19.04.2011 г., 21:11 ч.

Хайку - 4 

  Поезия » Източни форми
518 0 4

златна погача

прескочи хоризонта -

ново начало

 

тиха цикличност

вълната, следва вълна -

море от любов

 

две половини

слети в сива мъгла -

бяло и черно

 


               

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??