26 oct 2009, 11:18

хайку (Следите...) 

  Poesía » Formas orientales
704 0 14

 

Дъждът не изми

следите на лятото.

В спомен остана...


****


 Денят потули

следите на времето.

Изгубих се...


****

 

Следи на заек.

Лисица ги замита.

Друг да не види...

 

****

 

Следи на вълци.

Сякаш вървял е един.

Призрачни сенки...

 


© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??