2 dic 2020, 9:33

Ханни - 2 

  Poesía » De amor
679 5 12

 

Висока скрита бариера,

която с мисли си градила,

не беше ли една химера,

че тя от мен те е прикрила?

 

Пред тебе свеждах си очите,

да скрия вярата в душата...

Лъчите светли са за дните,

когато ме плени вината.

 

Щастлив човек бях, дивна Ханни –

жена безценна и любима!...

Мечтите ми – на куп събрани –

са в свят, когато теб те имах.

 

ред.: 17,35 ч., 30 ноември 2020

© Иванъ Митовъ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??