14 mar 2019, 23:09

Хаос 

  Poesía
408 0 2

Светът ми е хаос
от безредни планети - 
безтегловни 
многоцветни капки:
книги, 
детски играчки, 
женски целувки 
по косата ми, 
листи от тетрадки... 
Кучета 
с мокри муцуни, 
с мъжки езици 
залепени по прага... 
Плуват безтегловни предмети 
из стаята. 
Нищо не потъва у мене. 
Гравитира само 
на сърцето ми 
в твоята орбита. 
Внимавай къде стъпваш!

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??