14.03.2019 г., 23:09 ч.

Хаос 

  Поезия
407 0 2

Светът ми е хаос
от безредни планети - 
безтегловни 
многоцветни капки:
книги, 
детски играчки, 
женски целувки 
по косата ми, 
листи от тетрадки... 
Кучета 
с мокри муцуни, 
с мъжки езици 
залепени по прага... 
Плуват безтегловни предмети 
из стаята. 
Нищо не потъва у мене. 
Гравитира само 
на сърцето ми 
в твоята орбита. 
Внимавай къде стъпваш!

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??