9 ene 2010, 15:53

Харесвам 

  Poesía » Versos blancos
420 0 3

Харесвам

любовта

която идва

с капчиците дъжд

и птиците притихват

природата си шепне

влюбена мелодийка

венецът й искри

от светлина

Приижда тя

 

О, миг любовен...

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??