9.01.2010 г., 15:53 ч.

Харесвам 

  Поезия » Бели стихове
410 0 3

Харесвам

любовта

която идва

с капчиците дъжд

и птиците притихват

природата си шепне

влюбена мелодийка

венецът й искри

от светлина

Приижда тя

 

О, миг любовен...

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??