20 ene 2007, 0:19

хазарт 

  Poesía
458 0 3

хазарт


Тази жена на гишето
докосва ни смело с късмета.
На някои дребна сума,
на други джакпота.
Е, на мен, ако може -
кола с резервна гума...:)
Кой знае...
Все пак това е ТОТО...

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??