20.01.2007 г., 0:19 ч.

хазарт 

  Поезия
459 0 3

хазарт


Тази жена на гишето
докосва ни смело с късмета.
На някои дребна сума,
на други джакпота.
Е, на мен, ако може -
кола с резервна гума...:)
Кой знае...
Все пак това е ТОТО...

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??