Jan 20, 2007, 12:19 AM

хазарт 

  Poetry
457 0 3

хазарт


Тази жена на гишето
докосва ни смело с късмета.
На някои дребна сума,
на други джакпота.
Е, на мен, ако може -
кола с резервна гума...:)
Кой знае...
Все пак това е ТОТО...

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??