Нощта отново идва тихо,
луната води за късмет,
хазарт ще има да играе
до изгрев чак с мен и теб.
Какво ли можем да заложиме,
като ще паднем след това,
тя винаги е победителка
в рулетката на любовта.
Застава пак пред нас крупието,
обръща карта след това
и "Хоп!" - изгубих си сърцето,
а ти остана без душа.
Но утрото настъпва бавно
и време е да тръгва тя,
печалба тежка носи и играта -
сърцето мое, твоята душа.
© Невена Иванова Todos los derechos reservados