11.09.2008 г., 12:16 ч.

Хазарт 

  Поезия
660 1 1

Нощта отново идва тихо,

луната води за късмет,

хазарт ще има да играе

до изгрев чак с мен и теб.

 

Какво ли можем да заложиме,

като ще паднем след това,

тя винаги е победителка

в рулетката на любовта.

 

Застава пак пред нас крупието,

обръща карта след това

и "Хоп!" - изгубих си сърцето,

а ти остана без душа.

 

Но утрото настъпва бавно

и време е да тръгва тя,

печалба тежка носи и играта -

сърцето мое, твоята душа.

© Невена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??