20 oct 2006, 0:22

хей,помниш ли ме 

  Poesía
932 0 2
В прастарата нощ
с теб се скрихме,
капките алкохол
още по устните ми
влажнееха.
И там някъде
в нощта,там някъде
където с теб
двама бяхме,
станахме едно.
Нещо пламна и не угасна,
помниш ли
как на едно
място
танцувахме.
И тогава разбрахме,
че в нас нещо ново
живее,
че в нас
чувство се е
зародило.
Помниш ли?
помниш ли снежните
вечери след това
помниш ли сълзите солени
през нощта
помниш ли моя гръб,
защото аз помня твоя.
Обръщам се за да те видя
Помниш ли?
За да се отпечаташ в
обърканият хаос
на моята глава.
Помниш ли скъпите
думи,
помниш ли нежните,
докосвания.
Но нови сме сега,
живота минал
преди това
не помним и секунда,
защото разделиха се
нашите пътища,
о вече далечни сме
ти по своя път пое,
аз по моя
и казвам ти далече,
далече,
сме един
от друг.

© Тарададам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мисля,че не сте чак толкова далече..И мисля,че всеки един общ момент заедно е запомнен и от двама ви.Защо?Защото никой не забравя нещо,което е оставило отпечатък в душата и сърцето му!
  • кой хенри?
Propuestas
: ??:??