24 dic 2007, 1:24

Hells bells 

  Poesía » Otra
687 2 10
HELLS BELLS

Спъна ме смотан як,
изрепчи ми се - глупак.

Обвини ме - тъпанар,
осъди ме - помияр.

Идиоти с авторитет,
дребни душици навред.


Важни, лигави, празни звуци,
смърдящи, гниещи боклуци.

Но за клокочещия им гладен търбух,
винаги ще бъда аз глух,
че аз - аз съм див и свободен дух,
аз съм опасен, горд и смел,
аз съм - АДСКИ АНГЕЛ.

А когато моторите ни бучат,
в ада камбаните ехтят.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??