24.12.2007 г., 1:24 ч.

Hells bells 

  Поезия » Друга
683 2 10
HELLS BELLS

Спъна ме смотан як,
изрепчи ми се - глупак.

Обвини ме - тъпанар,
осъди ме - помияр.

Идиоти с авторитет,
дребни душици навред.


Важни, лигави, празни звуци,
смърдящи, гниещи боклуци.

Но за клокочещия им гладен търбух,
винаги ще бъда аз глух,
че аз - аз съм див и свободен дух,
аз съм опасен, горд и смел,
аз съм - АДСКИ АНГЕЛ.

А когато моторите ни бучат,
в ада камбаните ехтят.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??