5 jun 2010, 23:21

ххх 

  Poesía » Otra
416 0 2

 

 

                           На първородното  ни  кученце

Невинност бяла тръгва си от мен.

С носленце черно бъдещето души.

Започваше със нея моят ден...

Спокойствие - във шепата ми сгушено.

 

Наивната и бяла мекота

ту ме вълнува, ту ме вдъхновява.

Защо така устроен е света

със най-любимото да се прощаваш?

 

На друг я подарявам. Непознат.

Дали ще я обича, ще я пази?

Със обич друг ще стане по-богат,

когато аз от обич се отказвам.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чудесно си описала това усещане!
    Разбирам те прекрасно!
    Поздрави!
  • Хубаво е,усеща се раздвоението ти,обичаш,но трябва да го дадеш,вярваш в обичта си и искаш кученцето да я познае и в другите
Propuestas
: ??:??