3 dic 2016, 22:19

ххх49 

  Poesía » De amor
453 0 4

                                    На Емо

 

В сърцето си поглеждам. И те виждам.

Стоиш си там невидимо и кротко.

И всяка нощ една звездица рижа

при теб ме води тихо като котка.

 

Във мислите ми скрил си се нарочно

и блясваш ненадейно в нежна дума.

Ти искаш мен, аз искам тебе точно

по начин невъзможен и безумен.

 

Не смея да тъгувам и да плача.

В сълзѝте ми дори безгрижно плуваш.

Не си се разтопил безшумно в здрача,

щом вътре в мене още съществуваш.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??