На Емо
И лицето ти свети
като огън без дим.
Викам те безответно
теб, единствен любим.
Все те търся и чувствам
в безутешния ден.
Самотата изкуство е
не за мен, не за мен.
Всяка нощ ти се вричам...
Ти го знаеш, нали?
Аз съм твойто момиче...
От очите вали...
И се стапя небето
в залеза натъжен.
Ти си нейде, където
пазиш място за мен.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados