21.02.2018 г., 2:50 ч.  

ххх69 

  Поезия » Любовна
1161 1 3

              На Емо

 

И лицето ти свети

като огън без дим.

Викам те безответно

теб, единствен любим.

 

Все те търся и чувствам

в безутешния ден.

Самотата изкуство е

не за мен, не за мен.

 

Всяка нощ ти се вричам...

Ти го знаеш, нали?

Аз съм твойто момиче...

От очите вали...

 

И се стапя небето

в залеза натъжен.

Ти си нейде, където

пазиш място за мен.

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??