Feb 21, 2018, 2:50 AM  

ххх69 

  Poetry » Love
1164 1 3

              На Емо

 

И лицето ти свети

като огън без дим.

Викам те безответно

теб, единствен любим.

 

Все те търся и чувствам

в безутешния ден.

Самотата изкуство е

не за мен, не за мен.

 

Всяка нощ ти се вричам...

Ти го знаеш, нали?

Аз съм твойто момиче...

От очите вали...

 

И се стапя небето

в залеза натъжен.

Ти си нейде, където

пазиш място за мен.

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??