25 feb 2018, 16:30

ххх71 

  Poesía » De amor
269 2 2

           на Емо

 

Очите ми са вече езера

и в тях не може слънчев лъч да влезе.

Тъгата ми внезапно се прибра

дълбоко в мен. И празнота извеза

 

върху леглото, дето спеше ти.

Дъхът ти там все още ми говори

и още виждам милите черти.

Излез сега ! Небето щом отвори

 

прозорците си - светлосин сапфир,

там застани ! Да мога да те видя! 

Ти ще ми пращаш обич, нежност, мир,

а аз ще шепна , колко си ми свиден.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??