12 sept 2007, 8:53

Хич не питай как съм 

  Poesía
717 0 8

Хич не питай как съм!
Времето говори вместо мен.
Как, по дяволите, ще наваксам
всеки непрекаран с тебе ден?
Във черупката си ще се скрия
и наум ще почна да броя.
Смисъл в самотата ни дано открия,
зимен сън през есента дано заспя!

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??