Sep 12, 2007, 8:53 AM

Хич не питай как съм 

  Poetry
765 0 8

Хич не питай как съм!
Времето говори вместо мен.
Как, по дяволите, ще наваксам
всеки непрекаран с тебе ден?
Във черупката си ще се скрия
и наум ще почна да броя.
Смисъл в самотата ни дано открия,
зимен сън през есента дано заспя!

© Калоян Кънев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??