12 сент. 2007 г., 08:53

Хич не питай как съм 

  Поэзия
743 0 8

Хич не питай как съм!
Времето говори вместо мен.
Как, по дяволите, ще наваксам
всеки непрекаран с тебе ден?
Във черупката си ще се скрия
и наум ще почна да броя.
Смисъл в самотата ни дано открия,
зимен сън през есента дано заспя!

© Калоян Кънев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??