Думите ти са пълни с грехове.
Какво означава всичко това?
И се оказва, че всичко, заради което си ме искал, вече го имаш.
Думите и поемите не ми говорят нищо.
Спри това объркване!
Като погледна назад, виждам, че нищо не останало.
И всичко, заради което си тръгнах, вече го няма.
Махни тези белези от душата ми.
Изхвърли ги навън.
По-добре да са по кожата ми.
И всичко, което ми даваш, вече не го желая...
© Моя Милост Todos los derechos reservados
Поздрав!